Over H. van de Wiel
Harry van de Wiel is bekend geworden na publicaties en onderzoek naar o.a. seksuele burn-out , waarna hij zijn eerste boek ‘Het grote genieten: oplossingen bij seksuele burn-out publiceerde. Daarna vervolgde hij het onderzoek met een enquête naar ideale vrijscenario’s van mensen met een langdurige relatie.
Dit vormt de basis voor het nieuwe boek Hoogstandjes Seks voor Gevorderden. Illustraties zijn van Kamagurka.

Curriculum Vitae Harry van de Wiel

Harry van de Wiel (ís Hertogenbosch, 1955) is werkzaam als hoogleraar Gezondheidspsychologie aan de Faculteit der Medische Wetenschappen van de Rijksuniversiteit Groningen. Daarnaast is hij hoofd van dienst Psychosociale Begeleiding in het Academisch Ziekenhuis. Van 1998 t/m 2001 was hij bijzonder hoogleraar Seksuologie en als zodanig betrokken bij een groot aantal nationale en internationale onderzoeken.

Naast tal van nationale en internationale vakpublicaties heeft hij tal van boeken, artikelen en radio- en TV-series op zijn naam die gericht zijn op het verspreiden van wetenschappelijke kennis onder een breed publiek. Voor deze activiteiten heeft hij diverse onderscheidingen ontvangen zoals de prof.dr. Brummelkampprijs (Ned.Vereniging van Stomapatienten), de Olijf-Betty Bosprijs (Ned.Ver. van gynaecologische kankerpatienten) en de Versteeg-camera.