Hoogstandjes - Seks voor gevorderden

Harry van de Wiel is bekend geworden na publicaties en onderzoek naar o.a. seksuele burn-out , waarna hij zijn eerste boek ‘Het grote genieten: oplossingen bij seksuele burn-out publiceerde. Daarna vervolgde hij het onderzoek met een enquête naar ideale vrijscenario’s van mensen met een langdurige relatie.

Dit vormt de basis voor het nieuwe boek Hoogstandjes Seks voor Gevorderden. Illustraties zijn van Kamagurka. Het boekje is te bestellen op:

www.bol.com
www.bruna.nl
 

NBD|Biblion:

Verlucht met de eigenzinnige cartoons van Kamagurka - die het onderwerp van dit boekje: seks voor gevorderden - op zijn kenmerkende manier uitbeeldt - behandelt de auteur een lastig of soms ook wel pijnlijk onderwerp. Vanuit zijn jarenlange ervaring en deskundigheid als hoogleraar gezondheidswetenschappen en bijzonder hoogleraar seksuologie weet hij dat er tussen partners die elkaar al jarenlang kennen er soms letterlijk en figuurlijk 'hoogstandjes' nodig zijn om seks te kunnen hebben. Dit boekje wil laten zien dat seks op latere leeftijd nog altijd veelzeggend kan zijn. De schrijver maakt het thema bespreekbaar, verklaart een aantal veel voorkomende problemen en geeft tal van suggesties hoe van seks genoten kan blijven worden. In de bijlage is tot slot een overzicht van aanbevolen websites en relevante literatuur opgenomen. De inhoud van deze uitgave is grotendeels gebaseerd op een internet-enquete waarop veel respons kwam. Waardevolle uitgave.

(Biblion recensie, Redactie)