Boekentips!

 

Mannen en hun penis: het is een onderwerp waarover veel gepraat wordt, maar ook veel gezwegen. Voor de een is de penis het pronkstuk van de man, voor de ander is het een onding. Ondertussen bestaan er nog steeds vele geheimen, fabels en taboes rond de penis.
 
Die worden door Goedele vakkundig de wereld uit geholpen in dit leuke en leerrijke boek vol weetjes en tips over erecties, lengtes en diktes, zaadlozing, sperma, impotentie, masturbatie, fellatio, anticonceptie en nog veel meer. Want één ding is zeker: over de penis valt veel te vertellen.
Wil je alles weten over de penis? Het staat allemaal te lezen én te zien in 'Haar penisboek'.
Het vaginaboek heeft een mannelijke tegenhanger, 'Haar penisboek'. Deze opvolger van die bestseller is een geruchtmakend en taboedoorbrekend naslagwerk over het mannelijke geslacht.

Goedele Liekens - Haar Penisboek

 

 

 

Iedereen kent wel de lyrische beschrijvingen van vrienden over hun laatste gastronomische uitstapje. Over de bijzondere smaaksensaties, de bereidingwijze, de ambiance en de wijnkeuze van de avond. Zelden zul je zulke lovende woorden horen als het gaat om seksuele belevenissen.

Zelfs tussen man en vrouw blijft de conversatie hierover beperkt. Seks is vanzelfsprekend en pas als het niet naar wens is, blijkt er reden tot gesprek. En daar wordt meestal te lang mee gewacht.Volgens recente cijfers kampt 30% van de Nederlandse bevolking met problemen, die te vangen zijn onder de noemer seksuele burn-out. Wat eerst boeiend, spaannend en ontspannend was, wordt in toenemende mate belastend en bindend. Een andere relatie lijkt de oplossing, maar na verloop van tijd stuit men ook hier weer op hetzelfde probleem.
Seksuoloog Harry van de Wiel beschrijft in Het grote genieten hoe een seksuele relatie normaal gesproken verloopt, wat je kunt doen om niet burned-out te raken en hoe je - als dit wel het geval is- weer in vuur en vlam komt te staan.

De kernbegrippen hierbij zijn angsttolerantie, communicatie, flexibiliteit, passie en intimiteit. Ter verduidelijking gebruikt Van de Wiel de analogie met eten. Want eten is net als seks, iets om van te genieten en het kan naar ieders smaak worden gevarieerd. En al is niet iedereen in bed een topkok, toch kun je leren een smakelijke en bevredigende relatie te onderhouden.

Harry van de Wiel - Het grote genieten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een niets verhullende gids voor vrouwen die seks belangrijk vinden en ervan houden zelf het heft in handen te nemen.Seks is een bron van vreugde. Veel mannen en vrouwen blijken echter weinig onderlegd in het liefdesspel; zij benutten de erotische capaciteiten van hun lichaam onvoldoende, waardoor hun seksleven minder bevrediging schenkt dan mogelijk zou zijn.

Voor vrouwen die de fijne kneepjes van de erotiek willen leren, schreef Lou Paget Liefde & lust, een openhartige gids voor een bloeiend seksleven.

Paget, in Amerika beschouwd als een expert op het gebied van de seksualiteit, beschrijft in heldere taal en met behulp van duidelijke illustraties hoe vrouwen meer plezier kunnen beleven aan het liefdesspel en daarnaast hun partner meer genot kunnen bezorgen. Van massagetechnieken tot hulpstukken, van liefdesposities tot orale seks, zonder een blad voor de mond te nemen laat Paget zien hoe een rijker en geraffineerder liefdesleven binnen ieders bereik ligt. Liefde & lust is een welkome aanvulling op alle boeken over seksualiteit die al op de markt zijn, omdat het in niets verhullende taal leert wat men moet weten om de perfecte minnaar te worden.
 

Lou Paget - Liefde & Lust